KIELO MENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Viiriäiskroketti, sipulia,  
mantelia ja savuluuydintä
Quail croquet, onion, almond
and smoked beef bone marrow

Briossia, parsaa 
ja mätiä
Brioche, asparagus
and roe

Savustettua siikaa, varhaiskaalia 
ja karhunlaukkaa
Smoked whitefish,
early cabbage and ramsons

Vasikanfileetä 
ja portviinikastiketta
Veal fillet
with port wine jus

Douglaskuusijäätelöä, raparperia ja
herukanoksalla maustettua valkosuklaata
Douglas fir ice cream, rhubarb
and white chocolate with currant

Makea lopetus
Petit four

KASVISMENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Metsäsienikroketti, sipulia, 
mantelia ja savustettua korvasientä
Forest mushroom croquet, onion,
almond and smoked false morel

Briossia, parsaa 
ja porkkanaa
Brioche, asparagus
and carrot

Varhaiskaalikääretorttu, piparjuurta 
ja kastike fermentoidusta selleristä
Early cabbage roll, horseradish
and fermented celeriac sauce

Savustettua retikkaa 
ja punaviinikastiketta
Smoked daikon
and red wine sauce

Douglaskuusijäätelöä, raparperia ja
herukanoksalla maustettua valkosuklaata
Douglas fir ice cream, rhubarb
and white chocolate with currant

Makea lopetus
Petit four

Menu 75 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €