29.10.–21.12.2024
KIELO MENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Siikaa ja omenaa
White fish and apple
Metsäsienikeittoa ja mallasleipää
Forest mushroom soup and malt bread
Punajuurta ja voikastiketta
Beetroot and butter sauce
Fenkolisorbetti
Fennel sorbet
Kuhaa ja muikunmätiä
Pike-perch and vendace roe
Poroa ja juuripersiljaa
Reindeer and root parsley
Katajasuklaata, mustikkaa ja kardemummaa
Juniper chocolate, bilberry and cardamom
Makea lopetus
Petit four
KASVISMENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Retikkaa ja omenaa
Daikon and apple
Metsäsienikeittoa ja mallasleipää
Forest mushroom soup and malt bread
Punajuurta ja voikastiketta
Beetroot and butter sauce
Fenkolisorbetti
Fennel sorbet
Mustajuurta ja porkkalaa
Black salsify and smoked carrot
Selleriwellington ja juuripersiljaa
Celeriac Wellington and root parsley
Katajasuklaata, mustikkaa ja kardemummaa
Juniper chocolate, bilberry and cardamom
Makea lopetus
Petit four
Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €