25.2.–19.4.2025

KIELO MENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Miedosti savustettua taimenta
Gently smoked trout

Broccolinia ja keltuaisconfit
Broccolini and egg yolk confit

Sipulia ja häränhäntää
Onion and oxtail

Väliraikastus
Intermezzo

Kuhaa ja kastike paahdetusta hiivasta

Pike perch and sauce with roasted yeast

Sirolan tilan ylimureaa karitsaa ja siitakesientä

Sirola farm’s braised baby lamb and shiitake mushroom

Suklaata, kirsikkaa ja vaniljaa
Chocolate, cherry and vanilla

Makea lopetus
Petit four

KASVISMENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Miedosti savustettua porkkanaa
Gently smoked carrot

Broccolinia ja keltuaisconfit
Broccolini and egg yolk confit

Sipulia ja selleriä
Onion and celeriac

Väliraikastus
Intermezzo

Fenkolia ja kastike paahdetusta hiivasta

Fennel and sauce with roasted yeast

Härkäpapurulla ja siitakesientä

Broad bean roll and sauce with roasted yeast

Suklaata, kirsikkaa ja vaniljaa
Chocolate, cherry and vanilla

Makea lopetus
Petit four

Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €