3.1.–22.2.2025
KIELO MENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Blini ja metsäsienisalaattia
Blini and forest mushroom salad
Ahventa ja XO-kastiketta
Perch and XO sauce
Viiriäistä, borssiliemi ja puikulaa
Quail, borsch broth and almond potatoes
Väliraikastus
Intermezzo
Kevyesti savustettua siikaa
Gently smoked white fish
Ankanrintaa ja bataattia
Duck breast and sweet potato
Manteli-inkiväärikakkua, päärynää ja timjami-hunajajäätelöä
Almond ginger cake, pear and thyme ice cream with honey
Makea lopetus
Petit four
KASVISMENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Blini ja metsäsienisalaattia
Blini and forest mushroom salad
Kukkakaalia ja XO-kasviskastiketta
Cauliflower and vegetable XO sauce
Maa-artisokkaa, borssiliemi ja puikulaa
Jerusalem artichoke, borsch broth and almond potatoes
Väliraikastus
Intermezzo
Kevyesti savustettu porkkanaruusuke
Gently smoked carrot rosette
Selleriä ja bataattia
Celeriac and sweet potato
Manteli-inkiväärikakkua, päärynää ja timjami-hunajajäätelöä
Almond ginger cake, pear and thyme ice cream with honey
Makea lopetus
Petit four
Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €