
25.2.–19.4.2025
KIELO MENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Miedosti savustettua taimenta
Gently smoked trout
Broccolinia ja keltuaisconfit
Broccolini and egg yolk confit
Sipulia ja häränhäntää
Onion and oxtail
Väliraikastus
Intermezzo
Kuhaa ja kastike paahdetusta hiivasta
Pike perch and sauce with roasted yeast
Sirolan tilan ylimureaa karitsaa ja siitakesientä
Sirola farm’s braised baby lamb and shiitake mushroom
Suklaata, kirsikkaa ja vaniljaa
Chocolate, cherry and vanilla
Makea lopetus
Petit four
KASVISMENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Miedosti savustettua porkkanaa
Gently smoked carrot
Broccolinia ja keltuaisconfit
Broccolini and egg yolk confit
Sipulia ja selleriä
Onion and celeriac
Väliraikastus
Intermezzo
Fenkolia ja kastike paahdetusta hiivasta
Fennel and sauce with roasted yeast
Härkäpapurulla ja siitakesientä
Broad bean roll and sauce with roasted yeast
Suklaata, kirsikkaa ja vaniljaa
Chocolate, cherry and vanilla
Makea lopetus
Petit four
Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €