Menut

Menus

Kielon ruoan ydin on raaka-aineissa ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvissa menuissa. Maulla haluamme välittää muistoja ja tunteita, jotka koemme tärkeiksi.

Menu•4

Mannapuuroa, säilöttyjä sieniä, ruisleipää ja ruskistettua voita
Semolina porridge, preserved mushrooms, rye bread and brown butter

Maa-artisokkaa, ruskistettua voita ja säilöttyä valkoparsaa
Jerusalem artichoke, brown butter and preserved white asparagus

Sirolan tilan lammasta, kaalia, savustettua selleriä sekä grillatulla sitruunalla maustettua sipulilientä
Organic lamb from Sirola’s farm, cabbage, smoked celeriac and onion jus flavored with grilled lemon

Savustettua katajajäätelöä, säilöttyjä metsänantimia ja mustikkaa
Smoked juniper ice cream, preserved finds from the forest and bilberry

Kasvis•4

Mannapuuroa, säilöttyjä sieniä, ruisleipää ja ruskistettua voita
Semolina porridge, preserved mushrooms, rye bread and brown butter

Maa-artisokkaa, ruskistettua voita ja säilöttyä valkoparsaa
Jerusalem artichoke, brown butter and preserved white asparagus

Grillattua juuriselleriä, sieniä ja savustettua valkuaista
Grilled celeriac, mushrooms and smoked egg white

Savustettua katajajäätelöä, säilöttyjä metsänantimia ja mustikkaa
Smoked juniper ice cream, preserved finds from the forest and bilberry

4:n ruokalajin hinta on 54 €. Juomasuosituspaketti 4 ruokalajin menuun maksaa 36 €.
Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle samanmittaisena.

The price for either of the 4 course menus is EUR 54. The accompanying wine flight costs EUR 36.
The menu is served for the whole party in the same length.

Menu•6

Mannapuuroa, säilöttyjä sieniä, ruisleipää ja ruskistettua voita
Semolina porridge, preserved mushrooms, rye bread and brown butter

Maa-artisokkaa, ruskistettua voita ja säilöttyä valkoparsaa
Jerusalem artichoke, brown butter and preserved white asparagus

Sirolan tilan lammasta, kaalia, savustettua selleriä sekä grillatulla sitruunalla maustettua sipulilientä
Organic lamb from Sirola’s farm, smoked celeriac and onion jus flavored with grilled lemon

Voissa haudutettua Savonselän kuhaa, hasselpähkinää, Lapin puikulaa ja kastike paahdetuista kalan ruodoista
Butter poached pike perch from Savonselkä, hazelnut, Lapin puikula potato and sauce made from roasted fish bones

Savustettua katajajäätelöä, säilöttyjä metsänantimia ja mustikkaa
Smoked juniper ice cream, preserved finds from the forest and bilberry

Neljän sokerin jäätelöä, omenaa ja paahdettua pekaanipähkinää
Sugar quartet ice cream, apple and roasted pecan nuts

Kasvis•6

Mannapuuroa, säilöttyjä sieniä, ruisleipää ja ruskistettua voita
Semolina porridge, preserved mushrooms, rye bread and brown butter

Maa-artisokkaa, ruskistettua voita ja säilöttyä valkoparsaa
Jerusalem artichoke, brown butter and preserved white asparagus

Grillattua juuriselleriä, sieniä ja savustettua valkuaista
Grilled celeriac, mushrooms and smoked egg white

Paahdettua punajuurta, karviaista, haudutettua keltuaista ja Västerbotten-juustoa
Roasted beetroot, gooseberry, poached egg yolk and Västerbotten cheese

Savustettua katajajäätelöä, säilöttyjä metsänantimia ja mustikkaa
Smoked juniper ice cream, preserved finds from the forest and bilberry

Neljän sokerin jäätelöä, omenaa ja paahdettua pekaanipähkinää
Sugar quartet ice cream, apple and roasted pecan nuts

6:n ruokalajin hinta on 69 €. Juomasuosituspaketti 6 ruokalajin menuun maksaa 52 €.
Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle samanmittaisena.

The price for either of the 6 course menus is EUR 69. The accompanying wine flight costs EUR 52.
The menu is served for the whole party in the same length.