28.10.–20.12.2025

KIELO MENU

Keittiön tervehdys

Amuse bouche

Vasikanlihatartar

Veal tartare

Mannapuuroa ja metsän antimia

Semolina porridge with findings from the forest

Herkkutattikroketti ja rakuunavoikastike

Porcini croquette with tarragon sauce

Tonic-lunta ja mustikkavaahtoa

Tonic snow and bilberry foam

Ahventa, kirjolohta ja turskanposkea

Perch, rainbow trout and cod cheek

Poronfileetä ja ruskeavoihollandaise

Reindeer fillet and brown butter hollandaise

Tyrniä, vaniljaa ja mantelia

Sea-buckthorn, vanilla and almond

Makea lopetus

Petit four

 

KASVISMENU

Keittiön tervehdys

Amuse bouche

Punajuuritartar

Beetroot tartare

Mannapuuroa ja metsän antimia

Semolina porridge with findings from the forest

Herkkutattikroketti ja rakuunavoikastike

Porcini croquette with tarragon sauce

Tonic-lunta ja mustikkavaahtoa

Tonic snow and bilberry foam

Bataattia, tofua ja noria

Sweet potato, tofu and nori

Selleriwellington ja ruskeavoihollandaise

Celeriac Wellington and brown butter sauce

Tyrniä, vaniljaa ja mantelia

Sea-buckthorn, vanilla and almond

Makea lopetus

Petit four

Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €