29.8.–25.10.2025

KIELO MENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Ahvenmureketta, savuvalkuaiskastike, kasvis-X.O
Perch pâté, smoked egg white sauce, vegetable X.O

Syksyn sieniä, kahvi-rosmariinivaahto
Wild autumn mushrooms, coffee-rosemary foam

Maa-artisokkaa, katajakastike
Jerusalem artichoke, juniper sauce

Sitruunaruoholunta, puolukkavaahtoa
Lemongrass granité, lingonberry foam

Savonselän kuhaa, mätiä, rapuöljy-viinikastike

Pike-perch from Savonselkä, roe, wine sauce with crayfish oil

Peuranfileetä, punajuuriterriiniä, tattihollandaise

Venison fillet, beetroot terrine, borcini hollandaise

Omenaa, piimävaahtoa, timjami-hunajajäätelöä
Apple, buttermilk foam, thyme-honey ice cream

Makea lopetus
Petit four

KASVISMENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Kesäkurpitsanyytti, savuvalkuaiskastike, kasvis-X.O
Courgette roulade, smoked egg white sauce, vegetable X.O

Syksyn sieniä, kahvi-rosmariinivaahto
Wild autumn mushrooms, coffee-rosemary foam

Maa-artisokkaa, katajakastike
Jerusalem artichoke, juniper sauce

Sitruunaruoholunta, puolukkavaahto
Lemongrass granité, lingonberry foam

Myskikurpitsaa, vesimelonikaviaaria, kurpitsansiemenöljy-viinikastike

Butternut squash, watermelon caviar, pumpkin seed oil-infused wine sauce

Naurisruusuke, punajuuriterriiniä, tattihollandaise

Turnip rosette, beetroot terrine, porcini hollandaise

Omenaa, piimävaahtoa, timjami-hunajajäätelöä
Apple, buttermilk foam, thyme-honey ice cream

Makea lopetus
Petit four

Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €