
29.8.–25.10.2025
KIELO MENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Ahvenmureketta, savuvalkuaiskastike, kasvis-X.O
Perch pâté, smoked egg white sauce, vegetable X.O
Syksyn sieniä, kahvi-rosmariinivaahto
Wild autumn mushrooms, coffee-rosemary foam
Maa-artisokkaa, katajakastike
Jerusalem artichoke, juniper sauce
Sitruunaruoholunta, puolukkavaahtoa
Lemongrass granité, lingonberry foam
Savonselän kuhaa, mätiä, rapuöljy-viinikastike
Pike-perch from Savonselkä, roe, wine sauce with crayfish oil
Peuranfileetä, punajuuriterriiniä, tattihollandaise
Venison fillet, beetroot terrine, borcini hollandaise
Omenaa, piimävaahtoa, timjami-hunajajäätelöä
Apple, buttermilk foam, thyme-honey ice cream
Makea lopetus
Petit four
KASVISMENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Kesäkurpitsanyytti, savuvalkuaiskastike, kasvis-X.O
Courgette roulade, smoked egg white sauce, vegetable X.O
Syksyn sieniä, kahvi-rosmariinivaahto
Wild autumn mushrooms, coffee-rosemary foam
Maa-artisokkaa, katajakastike
Jerusalem artichoke, juniper sauce
Sitruunaruoholunta, puolukkavaahto
Lemongrass granité, lingonberry foam
Myskikurpitsaa, vesimelonikaviaaria, kurpitsansiemenöljy-viinikastike
Butternut squash, watermelon caviar, pumpkin seed oil-infused wine sauce
Naurisruusuke, punajuuriterriiniä, tattihollandaise
Turnip rosette, beetroot terrine, porcini hollandaise
Omenaa, piimävaahtoa, timjami-hunajajäätelöä
Apple, buttermilk foam, thyme-honey ice cream
Makea lopetus
Petit four
Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €