28.10.–20.12.2025
KIELO MENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Vasikanlihatartar
Veal tartare
Mannapuuroa ja metsän antimia
Semolina porridge with findings from the forest
Herkkutattikroketti ja rakuunavoikastike
Porcini croquette with tarragon sauce
Tonic-lunta ja mustikkavaahtoa
Tonic snow and bilberry foam
Ahventa, kirjolohta ja turskanposkea
Perch, rainbow trout and cod cheek
Poronfileetä ja ruskeavoihollandaise
Reindeer fillet and brown butter hollandaise
Tyrniä, vaniljaa ja mantelia
Sea-buckthorn, vanilla and almond
Makea lopetus
Petit four
KASVISMENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Punajuuritartar
Beetroot tartare
Mannapuuroa ja metsän antimia
Semolina porridge with findings from the forest
Herkkutattikroketti ja rakuunavoikastike
Porcini croquette with tarragon sauce
Tonic-lunta ja mustikkavaahtoa
Tonic snow and bilberry foam
Bataattia, tofua ja noria
Sweet potato, tofu and nori
Selleriwellington ja ruskeavoihollandaise
Celeriac Wellington and brown butter sauce
Tyrniä, vaniljaa ja mantelia
Sea-buckthorn, vanilla and almond
Makea lopetus
Petit four
Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €
