Kielo x Pohjois-Karjala

Kielo tarjoaa perinteisiä pohjoiskarjalaisia annoksia Kielon tyyliin 27.10.–7.11.2020. Myö haluttaan näyttää, että lapsuuden mummolan klassikkoherkut pystyy valmistamaan myös modernisti runsaita makuja unohtamatta. 

Kielo serves traditional North Karelian dishes the Kielo way for two weeks (27.10.–7.11.2020). We want to show you that the favourite Finnish dishes from your and our childhood can be made in a modern way without forgetting rich flavours.


Menu:

Sultsina
Sultsina – a Karelian rye pastry made the Kielo way

Talkkunapuuro
Kama porridge – porridge made from a variety of roasted grains,
usually served with butter or berries

Lanttukukko
Rutabaga pie – a certain type of pie, typical for eastern parts of Finland usually filled with fish, potato, pork or rutabaga

Karjalanpaisti
Karelian stew with lamb and pork meat

Riisirunko
Sweet rice porridge with cookie crumbles

Kerroskiisseli
Layered cranberry kissel


Menu 64 €
Kasvisvaihtoehto saatavilla / Vegetarian option available

Varaa pöytä