22.4.–14.6.2025

KIELO MENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Tomaattia ja varsiselleriä
Tomato and celery

Järvikalakeitto ja mallasleipää
Freshwater fish soup and malt bread

Viiriäisragu ja kananpojanmaksaa
Quail ragout with chicken liver

Väliraikastus
Intermezzo

Ahvenballotine

Perch ballotine

Vasikanfileetä ja savustettua luuydintä

Veal fillet with smoked bone marrow

Sitruuna-oliiviöljykakkua ja raparperia
Lemon olive oil cake with rhubarb

Makea lopetus
Petit four

KASVISMENU

Keittiön tervehdys
Amuse bouche

Tomaattia ja varsiselleriä
Tomato and celery

Fenkolikeittoa ja mallasleipää
Fennel soup and malt bread

Juuresragu ja portobelloa
Root vegetable ragout with portobello

Väliraikastus
Intermezzo

Parsaballotine

Asparagus ballotine

Kevätsipulipiiras ja grillikaalipestoa

Spring onion pie with grilled cabbage pesto

Sitruuna-oliiviöljykakkua ja raparperia
Lemon olive oil cake with rhubarb

Makea lopetus
Petit four

Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €