
22.4.–14.6.2025
KIELO MENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Tomaattia ja varsiselleriä
Tomato and celery
Järvikalakeitto ja mallasleipää
Freshwater fish soup and malt bread
Viiriäisragu ja kananpojanmaksaa
Quail ragout with chicken liver
Väliraikastus
Intermezzo
Ahvenballotine
Perch ballotine
Vasikanfileetä ja savustettua luuydintä
Veal fillet with smoked bone marrow
Sitruuna-oliiviöljykakkua ja raparperia
Lemon olive oil cake with rhubarb
Makea lopetus
Petit four
KASVISMENU
Keittiön tervehdys
Amuse bouche
Tomaattia ja varsiselleriä
Tomato and celery
Fenkolikeittoa ja mallasleipää
Fennel soup and malt bread
Juuresragu ja portobelloa
Root vegetable ragout with portobello
Väliraikastus
Intermezzo
Parsaballotine
Asparagus ballotine
Kevätsipulipiiras ja grillikaalipestoa
Spring onion pie with grilled cabbage pesto
Sitruuna-oliiviöljykakkua ja raparperia
Lemon olive oil cake with rhubarb
Makea lopetus
Petit four
Menu 82 €
Viinipaketti 49 € / Wine Pairing 49 €
Alkoholiton juomapaketti 32 € /
Non-Alcoholic Beverage Pairing 32 €